Pedak en Corona

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM om het Corona virus tegen te gaan. Dat betekent dat we onze organisatie hebben aangepast aan de door de overheid aangegeven maatregelen. De gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers zijn ons grootste belang. Tegelijkertijd doen we ons best om onze dienstverlening optimaal te houden zoals je van ons gewend bent.

Zowel via telefoon als per e-mail zijn we gewoon bereikbaar. Een aantal collega’s werkt vanuit thuis bezoeken naar klanten doen we alleen met gepaste maatregelen… dat wel. We vragen je te kalibreren/repareren meetinstrumenten naar ons op te sturen in plaats van af te geven. LET OP: Afhalen is op dit moment niet mogelijk!

Omdat de situatie snel kan veranderen kunnen onze maatregelen ook snel wijzigen. We doen ons best om wijzigingen in levertijden en (kalibratie)afspraken zo spoedig mogelijk met jou te overleggen. We vragen je begrip hiervoor.

Samen met jou zoeken we een manier om je zo optimaal mogelijk van dienst te zijn met al je meetvragen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen, we staan voor je klaar!

Koorts meten bij bezoekers of medewerkers?

Dan ben je aan het goede adres! Lees hier meer over ons nieuwe systeem om eenvoudig koortsmetingen te verrichten >>

Pedak meettechniek
Roorveld 1
6093 PL Heythuysen
Nederland

Vragen of bestellingen?
Bel: +31 [0]475 49 74 24
Of gebruik ons contactformulier

Volg ons!    Netwerk met ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookBekijk ons op Youtube!