Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Jeroen Smits - Pedak

Jeroen Smits

Specialist data acquisitie

Jeroen Smits

Ontmoet Jeroen, onze specialist datalogging & monitoring. Nadat hij een lange wereldreis achter de kiezen had, kwam hij terecht bij Pedak. Het was vlak voor dat Corona toesloeg. Dit gaf hem de tijd om ieder aspect van de organisatie en de complexe wereld van meetinstrumenten eigen te maken. Toen men op zoek was naar een accountmanager datalogging & monitoring werd Jeroen meteen enthousiast en ging hij zich hier verder in specialiseren. Zo groeide hij langzaam uit tot een alleskenner in zijn vakgebied. Waarom hij koos voor Pedak: “Pedak is een familiair bedrijf waar men tot het uiterste gaat om de klant zo goed mogelijk te helpen en waar men daarnaast ook zorg heeft naar elkaar, waaruit een inspirerende en prettige werksfeer ontstaat”.

Jeroen is vooral te omschrijven als een avonturier en uitdaging is waar hij juist op “aan” springt! Het zijn de projecten met de complexere problemen waar Jeroen zich graag in vastbijt tot het opgelost is.

Als je aan Jeroen denkt dan denk je gezelligheid en humor, wat op de werkvloer vaak zorgt voor een lach. Daarnaast is hij gek op voetbal en bezoekt hij graag concerten. Reizen is zijn grootste passie!

Op zoek naar een meetinstrument om indoor of juist outdoor data te verzamelen over bijvoorbeeld waterniveau, temperatuur, CO2, luchtvochtigheid en real time inzicht? Dan is Jeroen je man!

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×