Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wij zijn Pedak: ‘Wat wij bij Pedak doen is veel meer dan het leveren van meetapparatuur’

Van de koude Zuidpool tot tropisch Afrika: de meetapparatuur van Pedak kom je overal tegen. Meettechniek helpt om bijvoorbeeld klimaatverandering in kaart te brengen, maar speelt ook een onmisbare rol in ons dagelijks leven. Meetapparatuur maakt het mogelijk om processen en producten nauwkeurig te monitoren. Dat is goed voor de veiligheid, kwaliteit en productiviteit.

Of het nu gaat om een installateur die de luchtkwaliteit van een ziekenhuis op orde wil hebben, een plantkundige die zijn slateelt wil optimaliseren, een onderzoeker die de waterkwaliteit in rivieren gezond wil houden of een kwaliteitsmanager die de koekjes knapperig van de band wil laten rollen: allemaal hebben ze betrouwbare data nodig.

Vanuit een brede productrange zorgen we voor heldere inzichten door maatwerk in meettechniek.

Integrale blik

Met de juiste informatie kun je de juiste beslissingen nemen. En die informatie krijg je dankzij de juiste meetapparatuur. Pedak ondersteunt productontwikkelaars, (klimaat)onderzoekers, landbouwers, farmaceuten, installateurs, gebouwbeheerders, OEM’ers, toeleveranciers en iedereen die behoefte heeft aan betrouwbare meetgegevens. Dat begint met een integrale blik op het proces.

Eerst analyseren, dan pas adviseren

Als specialist in meettechniek denken we graag verder dan de vraag die de klant ons stelt. We analyseren de vraag en zetten die in een breder perspectief: we kijken naar het gehele proces, benoemen de kritische parameters en geven dan pas onafhankelijk advies. Daardoor is onze klant verzekerd van het juiste antwoord op zijn meetvraag en daarbij hoort soms andere meetapparatuur dan aanvankelijk gedacht.

Maatwerk in meetoplossingen

Pedak biedt sensoren, displays, dataloggers, monitoringsystemen, Aw-meters en handmeters voor een grote diversiteit aan sectoren en toepassingen. Met onze onderhouds- en kalibratieservice heb je langdurig profijt van onze producten. Voldoet standaardapparatuur niet om een bepaald probleem op te lossen, dan zetten we onze expertise in om een maatwerkoplossing te ontwikkelen. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten exact de meetoplossing krijgen die ze nodig hebben.

Ons enthousiast team

Product- en sectorspecialisten

Kalibratie specialisten

Orderverwerking & Financiële administratie

Inkoop

Magazijn

Marketing

Management

Wil jij ook werken in zo’n enthousiast team?
Bekijk dan onze openstaande vacatures

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×