Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Maaike Godschalk

Specialist infrarood temperatuur

Maaike Godschalk

Als klein meisje kwam Maaike een blaadje tegen van een notitieblokje van Pedak in een van haar stripboeken. Haar vader, destijds vertegenwoordiger, had dit meegenomen van een beurs. Dit is haar altijd bijgebleven. Want toen ze enkele jaren geleden na diverse banen in de commerciële techniek een vacature zag staan bij Pedak, aarzelde ze niet. Avontuur, techniek en uitdaging, dat is wat haar drijft en dat is ook haar kracht als specialist infrarood bij Pedak!

De inzetbaarheid van infrarood als meetinstrument is divers en samen met haar klanten gaat Maaike dan ook opzoek naar de ideale toepassing voor de meetvraag die voor haar ligt. Of dat nu met de laarzen in de mest is bij een temperatuurmeting van koeien of met een helm op langs een hoogoven met vloeibaar staal. Ze ziet het vooral als haar persoonlijke missie om de complexiteit rondom infrarood als meettechniek weg te halen, want de toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Mits men zich houdt aan bepaalde spelregels, waar Maaike je graag meer over vertelt.

Als outdoor liefhebber is Maaike in haar vrije tijd het liefst buiten, waar ze zich inzet voor het behoud van natuur en het wildleven. Wandelen en ontdekken!

Heb jij nu ook een meetvraag die vraagt om onconventioneel denken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van infrarood? Neem dan nu nog contact op met Maaike!

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×