Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Kalibratie en reparatie

Houd meetapparatuur in goede conditie door kalibratie en onderhoud. Pedak beschikt over een ervaren technische dienst die naar wens op locatie of in ons eigen laboratorium actief is om meetapparatuur te kalibreren of repareren.

Pedak is merkonafhankelijk, beschikt over ruim 45 jaar ervaring en heeft een nauwe samenwerking met gerenommeerde fabrikanten. Veel kalibraties of reparaties van meetapparatuur kunnen daardoor in eigen beheer worden uitgevoerd. Doorlooptijden zijn kort en alle kalibraties worden geleverd met een herleidbaar certificaat. Indien mogelijk en gewenst wordt de apparatuur ook direct gejusteerd.

Meter kalibreren

info@pedak.nl

Roorveld 1

6093 PL Heythuysen

Jouw kalibratie? Onze zorg!

Kies voor zekerheid en laat je meetinstrumenten periodiek kalibreren. Want alleen door goed te meten, zul je het echt zeker weten.

Kalibratie meetapparatuur

Kalibratie van meetapparatuur op locatie

Kies voor zorgeloos onderhoud met onze kalibratieservice. Sensoren worden gekalibreerd op locatie, hoeven dus niet te worden opgestuurd en daardoor is de continuïteit van metingen verzekerd. Naast onze eigen merken zorgen we met hetzelfde gemak voor de kalibratie van meetapparatuur van andere merken.

Uniek ruilsysteem

Daar waar de continuïteit van metingen van het grootste belang is, hebben we een ruilprogramma voor bepaalde sensortypen. Zo bespaar je tijd, beschik je altijd over gekalibreerde sensoren en is zelfs levenslange garantie op je sensoren mogelijk. Zo houd je doorlopend inzicht in jouw meetwaarden.

Pedak is Optris-gekwalificeerd

Als enige Nederlandse bedrijf is Pedak gekwalificeerd door Optris, de innovatieve Duitse ontwikkelaar en fabrikant van infrarood temperatuurmeetinstrumenten. Kalibraties van Optris-instrumenten worden vrijwel altijd in eigen huis uitgevoerd, conform de hoogwaardige Duitse standaarden.

Kalibratie aanvragen

  • Ik wil graag onderstaande instrument(en) ter kalibratie/reparatie aanbieden:

  • MerkTypeSerienummer 
  • Omschrijving/extra informatie:

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×