Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Marcus de Krom

Specialist binnenklimaat

Marcus de Krom

Ontmoet Marcus de Krom, onze toegewijde Relatiemanager bij Pedak meettechniek. Met zijn enthousiasme en charisma is Marcus de drijvende kracht achter het opbouwen van sterke klantrelaties, vooral als het gaat om onze Klimaatsensoren.

Voordat Marcus zijn weg vond in de wereld van meettechnologie, schitterde hij op een ander veld: het voetbalveld! Als jongere was Marcus een professionele voetballer, en diezelfde toewijding en teamgeest neemt hij mee in zijn werk als Relatiemanager.

Zijn energie en drive is aanstekelijk, zowel in het onderhouden van klantrelaties als in zijn persoonlijke leven. Na zijn werk en kun je Marcus vaak vinden in de sportschool, waar hij zich flink in het zweet werkt.

En als hij niet bezig is met het versterken van klantrelaties, zijn sportsessies of nostalgische voetbalherinneringen, geniet Marcus van kostbare momenten met zijn liefdevolle gezin. Hij begrijpt dat een goede balans tussen werk, privé en sport van essentieel belang is.

Met Marcus aan je zijde kun je rekenen op een relatiemanager die niet alleen resultaten levert, maar ook een positieve en energieke sfeer met zich meebrengt. Vragen over klimaatsensoren? Laat ons weten, dan gaat Marcus samen met jou op zoek naar de beste oplossing! 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×