Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gido van de Schoor

Meetadviseur

Gido van de Schoor

Graag stellen we je voor aan Gido van de Schoor, een Meetadviseur bij Pedak meettechniek die altijd klaarstaat om te helpen. Gido is niet alleen een toegewijde vakman op het gebied van meettechniek, maar ook een echte familieman en loyale collega.

Met zijn aanstekelijke goede humeur en vriendelijkheid maakt Gido elke dag een beetje beter. Of het nu gaat om het vinden van de juiste meetoplossing of om bij te dragen aan een positieve sfeer op de werkvloer, Gido is erbij betrokken.

Buiten zijn werk heeft Gido een passie voor sport en avontuur. Je vindt hem vaak in de buitenlucht, of het nu is tijdens het hardlopen, volleyballen of mountainbiken. Tijd doorbrengen met vrienden en familie is voor hem net zo belangrijk als het leveren van topadvies aan onze klanten.

Met Gido heb je niet alleen een top Meetadviseur, maar ook een waardevolle en inspirerende collega.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×