Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Siem Reijnders

Specialist displays & binnenklimaat

Siem Reijnders

Dit is Siem, onze specialist in alles wat te maken heeft met klimaatsensoren & displays. Jaren geleden begonnen als stagiaire op de marketingafdeling, maar het bleek al snel dat zijn interesse meer uitging naar sales & accountmanagement. Het intensieve contact met klanten en de diversiteit van projecten is wat hij leuk vindt en wat hem drijft om voor iedere klant met het best mogelijke advies en de meest passende oplossing te komen.

“Wat mijn werk bij Pedak zo leuk maakt?: De ene dag sta ik op een beurs te vertellen over de mogelijkheden van onze innovatieve displays en de andere dag sta ik bij een klant in een laboratorium of vertical farming ruimte om te adviseren over luchtvochtigheid of temperatuursensoren”. “Ik vind het daarnaast prachtig om waar ik ook kom producten te zien waar meetinstrumenten van Pedak een rol hebben gespeeld bij de tot totstandkoming”.

Siem is daarnaast vast lid van de activiteitencommissie, waar hij met zijn enthousiaste en energieke persoonlijkheid van iedere bedrijfsactiviteit een feestje maakt.

Ook is hij een fervent handballer, gaat hij graag op reis en heeft hij een passie voor auto’s.

Heb jij nu ook een meetvraagstuk? Siem zit klaar om je te helpen met een passend advies!

 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×