Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Pedak 25 jaar!!!

Vandaag willen we een bijzondere gebeurtenis met jullie delen! Deze week markeert niet alleen het 25-jarig jubileum van Roland Vossen als eigenaar van Pedak meettechniek, maar het brengt ons ook een stap dichter bij het grote moment: over twee jaar bestaat ons bedrijf maar liefst 50 jaar!!

Om deze mijlpaal te vieren en Roland te verrassen, hebben we hem meegenomen naar een lokale bierbrouwerij waar hij zijn eigen Pedak bier mocht brouwen. Het was een fantastische dag vol plezier en creativiteit.

Het is werkelijk inspirerend om Roland te zien, na 25 jaar van toewijding en leiderschap, zijn passie voor Pedak meettechniek op zo’n unieke manier te beleven. Bij de brouwerij werd hij begeleid door ervaren ambachtslieden die hem de geheimen van het brouwproces hebben geleerd. Van het selecteren van de juiste ingrediënten tot het roeren in de ketel, Roland heeft met volle teugen genoten van dit buitengewone avontuur.

Het brouwen van zijn eigen Pedak bier is niet alleen een symbolische viering van onze bedrijfsgeschiedenis, maar ook een eerbetoon aan het ondernemerschap en de innovatie die Pedak meettechniek in de afgelopen decennia heeft getoond. Net zoals het brouwproces nauwkeurigheid en precisie vereist, zo hebben wij ons altijd gericht op het leveren van hoogwaardige meet technische oplossingen aan onze klanten wereldwijd.

Deze speciale dag bij de brouwerij was ook een gelegenheid om onze waardering uit te spreken voor Roland en zijn buitengewone bijdrage aan het succes van Pedak meettechniek. Zijn visie, vastberadenheid en leiderschap hebben ons naar nieuwe hoogten gestuwd en ons in staat gesteld om te groeien en te bloeien als bedrijf. Zijn toewijdingaan kwaliteit en klanttevredenheid is een voorbeeld voor ons allen.

Terwijl we vol enthousiasme naar ons 50-jarig jubileum toewerken, willen we onze oprechte dank uitspreken aan alle medewerkers, klanten en partners die Pedak meettechniek hebben ondersteund en ons hebben geholpen om ons bedrijf tot een groot succes te maken. Jullie zijn de drijvende kracht achter onze prestaties en we kijken ernaar uit om samen met jullie onze volgende mijlpaal te bereiken.

Proost op 25 jaar van Roland Vossen als eigenaar en op de prachtige toekomst die voor ons ligt! Samen zullen we blijven groeien, innoveren en de meettechnieksector verder ontwikkelen.

Laatste nieuws

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×