Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Dag van de Monitoring

12 oktober 2023

De toekomst van monitoring! Dat is wat deze dag centraal staat, waar we het innovatieve monitoringssysteem Nsnappy gaan presenteren en demonstreren. Bereid je voor op een informatieve en spannende dag vol verhelderende presentaties, live demonstraties en interactieve sessies. 

Wat

Presentatie Nsnappy monitoringsysteem

Wanneer

12 oktober 2023

Tijd

10:30 - 15:00

Waar

De Cacaofabriek ,
Cacaokade 1, 5705 LA in Helmond

Door wie

Pedak meettechniek

Kosten

€ 75,- (inclusief lunch)

Ontvang een gratis mini logger!  (ter waarde van € 75,-)      

Ga meteen zelf aan de slag met deze HOBO MX100 Temperatuur logger! Een spatwaterdichte datalogger met Bluetooth die temperatuurgegevens meet en draadloos verzendt naar mobiele apparaten of Windows-computers. Je krijgt hem gratis bij deelname! 

 

Waarom wil je er bij zijn?

  1. Leer van specialisten: doe mee met onze specialisten uit de industrie terwijl ze hun inzichten in de kracht van NSnappy delen. Ontdek hoe het monitoringprocessen radicaal kan veranderen en opmerkelijke resultaten kan opleveren. 

  2. Live demonstraties: ervaar NSnappy in actie door boeiende live demonstraties. Zie uit de eerste hand hoe dit systeem het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens stroomlijnt, wat leidt tot verbeterde besluitvorming.

  3. Interactieve sessies: neem deel aan interactieve sessies met het Pedak-team, waar je vragen kunt stellen, use cases kunt bespreken en waardevolle inzichten kunt opdoen over hoe een monitoringsysteem kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. 

  4. Netwerkmogelijkheden: kom in contact met professionals, onderzoekers en enthousiastelingen die een gemeenschappelijk belang hebben bij monitoringoplossingen. Breid je netwerk uit en verken mogelijke samenwerkingen.

NSnappy monitoringsysteem

NSnappy biedt voor organisaties diverse intelligente draadloze meetinstrumenten die real-time inzicht in gebouwenbeheer en cleanrooms mogelijk maakt. Denk hierbij aan verscheidene temperatuursensoren, relatieve luchtvochtigheid, CO2, verschildruk, O2, lichtinval, gassen, luchtsnelheid etc. In combinatie met onze innovatieve displays is ook lokale inzicht in meetwaarden mogelijk.

Alarmering en notificatie 

Het systeem kan tot 2000 meetinstrumenten en/of sensoren koppelen en maakt het mogelijk om real time inzicht te krijgen in meetwaarden, (preventief) gealarmeerd te worden bij overschrijding van meetwaarden of trendrapporten in te zien over een bepaalde periode. Dit maakt het met name makkelijk om bij bijvoorbeeld kwaliteit inspecties in een handomdraai een rapportage uit te draaien. Ook kunnen er manueel referentiemetingen in het systeem ingevoerd worden.

Tevens is het mogelijk om een plattegrond van een ruimte in te voegen zodat snel inzichtelijk wordt om welk meetpunt het gaat. Is het mogelijk om teams te definiëren en intern te communiceren en zelf een monitoringsplan en werkschema met taken op te stellen. Er kunnen notities en documenten worden toegevoegd zodat alles te documenteren is binnen één platform. Dit maakt NSnappy tot een dataregistratie-, kwaliteits- en informatiesysteem ineen.

Het kalibratiecertificaat is in het platform terug te vinden en er kan geagendeerd worden wanneer kalibratie benodigd is.

Bekijk alle events

Programma:

10:00 - 10:30

Ontvangst

10:30 - 10:45

Introductie - Roland Vossen

10:45 - 11:15

Presentatie Nokeval

11:15 - 11:30

De meerwaarde van monitoren / live data meten & registeren? - Jeroen Smits

11:30 - 11:45

Apparatuur; Sensoren, Transmitters & Ontvangers - Jeroen Smits

11:45 - 12:00

NSnappy; tipje van de sluier + oplevertraject van Pedak - Jeroen Smits

12:00 - 13:00

Lunch

13:00 - 15:15

Break out sessies waarin per branche gekeken wordt naar de applicatie van Nsnappy

Aanmelden voor dit event

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×