Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nauwkeurig luchtvochtigheid meten bij hoge luchtvochtigheid?

In ruimtes waar de luchtvochtigheid snel kan oplopen, bijvoorbeeld doordat de koelingsdeuren vaak geopend worden, is snelle aansturing van de klimaatregeling belangrijk. Doordat met reguliere capacitieve vochtmeting de meetmarges vaak 3% of meer bedragen, wordt de aansturing vaak te laat aangestuurd, waardoor de luchtvochtigheid en temperatuur waarden vaak hoger oplopen dan gewenst is. Daarnaast moet bij de jaarlijkse kalibratie van de sensoren, vaak de gehele unit uitgebouwd worden, wat een tijdrovend proces is. In de tussentijd kan de ruimte niet gebruikt worden.

Belangrijkste voordelen

Met de resistieve electrolytsche vochtsensoren van Novasina is de meetmarge slechts 0,4%, waardoor de meeting veel nauwkeuriger is en de aansturing van de klimaatregeling directer en efficiënter. Ook is kalibratie eenvoudiger en sneller door de uitwisseling van sensoren. Hierdoor ligt de meting maar korte tijd stil en worden de bedrijfsprocessen maar kortstondig onderbroken.

Lees meer over de specifieke toepassingen van de Nsense van Novasina in onze blogs over cleanrooms en vertical farming.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×