Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Optimaliseer je teelt

Om de groei van planten te optimaliseren en daarnaast de toepassing van energie en middelen te beperken is inzicht nodig. Verschaf meer informatie door metingen te voeren ten aanzien van de temperatuur, luchtvochtigheid, lichtsterkte, waterkwaliteit, bodemkwaliteit en invloeden van weersomstandigheden in één platform!

Belangrijkste voordelen

Monitoring 

Door innovatieve landbouwbewakingstechnologie is het nog gemakkelijker geworden om nauwkeurige gegevens te verzamelen om jouw gewasbeheerbeslissingen te verbeteren. Nauwkeurige gegevens over de omgeving en de bodemgesteldheid onderbouwen jouw beslissingen voor optimale gewasplaatsing, nauwkeurige irrigatie en kritische gewasbescherming. Hierdoor kun je de efficiëntie, productiviteit en duurzaamheid maximaliseren, terwijl je waardevolle hulpbronnen bespaart. Met behulp van het betrouwbare HOBO-monitoringsysteem kun je waardevol inzicht krijgen in veldomstandigheden om jouw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.

Monitor parameters als:

Temperatuur, relatieve luchtvochtigheid, lichtinval, waterverdamping, PAR fotosynthese, ultrasoon wind, waterniveau, bodemvocht, waterpotentiaal (stel beschikbaarheid water voor plant vast) en bladvocht.

HOBOnet Field Monitoring

Het bekroonde HOBOnet Field Monitoring System van Onset biedt een kosteneffectieve en schaalbare oplossing voor online monitoring van veldomstandigheden voor toepassingen zoals gewasbeheer, onderzoek en kasactiviteiten. Herberg alle gewenste metingen in één cloud platform om vervolgens door meetdata relaties te kunnen leggen tussen bepaalde invloeden. Test zo verschillende klimaatopstellingen en de effecten hiervan. Kies het eenvoudig te implementeren HOBO MicroRX Station of het zeer flexibele HOBO RX3000 Station als basis van jouw HOBOnet-systeem. Via het draadloze Mesh-principe kun je sensoren flexibel inzetten en er ook mee “spelen” door bijvoorbeeld te mappen. Tevens is het systeem te integreren met Google Maps, waardoor je op de kaart jouw meetpunten kunt zien. Configureer ook eenvoudig systemen voor jouw specifieke toepassingen met draadloze sensoren van HOBOnet of de plug-and-play-sensoren van Onset.

 

"Voor onderzoek waarbij droogte behandeling is toegepast op cultuurgras is het Onset systeem gebruikt. Het systeem voorziet in het nauwkeurig meten van alle parameters die nodig zijn om evapotranspiratie te schatten. Op basis van evapotranspiratie data kon de irrigatiestrategie mede worden bepaald. Voordelen van het Onset systeem zijn de gebruiksvriendelijkheid en het feit dat de gegevens live en op afstand via de cloud kunnen worden ingelezen en gedownload."

Leon Mossink

Wageningen University and Research

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×