Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

NSnappy: Next generation monitoringssysteem – laboratoria

Een monitoringsysteem dat je in staat stelt analyseprocessen inzichtelijk te maken met draadloze dataoverdracht. Meetdata wordt gewaarborgd voor conformering aan eisen van wet- en regelgeving. Bruikbaar met een breed scala aan meetsensoren.

Laboratorium

Belangrijkste voordelen

NSnappy monitoringsysteem

NSnappy biedt voor laboratoria diverse intelligente draadloze meetinstrumenten die proces- en kwaliteitsbewaking mogelijk maken. Denk hierbij aan verscheidene temperatuursensoren, relatieve luchtvochtigheid, PH-waarde, AW-waarde, O2, verschildruk, deurcontacten, lichtinval etc.

Alarmering en notificatie 

Het systeem kan tot 2000 meetinstrumenten en/of sensoren koppelen en maakt het mogelijk om real time inzicht te krijgen in meetwaarden, (preventief) gealarmeerd te worden bij overschrijding van meetwaarden of trendrapporten in te zien over een bepaalde periode. Dit maakt het met name makkelijk om bij bijvoorbeeld kwaliteit inspecties in een handomdraai een rapportage uit te draaien. Ook kunnen er manueel referentiemetingen in het systeem ingevoerd worden.

Tevens is het mogelijk om een plattegrond van een ruimte in te voegen zodat snel inzichtelijk wordt om welk meetpunt het gaat. Is het mogelijk om teams te definiëren en intern te communiceren en zelf een monitoringsplan en werkschema met taken op te stellen. Er kunnen notities en documenten worden toegevoegd zodat alles te documenteren is binnen één platform. Dit maakt NSnappy tot een dataregistratie-, kwaliteits- en informatiesysteem ineen.

Het kalibratiecertificaat is in het platform terug te vinden en er kan geagendeerd worden wanneer kalibratie benodigd is.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×