Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

NSnappy: Next-generation monitoringssysteem

Bij gebouwenbeheer wil men met name ruimtecondities in kaart brengen middels omgevingsmetingen. NSnappy stelt je in staat om inzicht te krijgen in alle belangrijke omgevingsparameters van een gebouw en stelt je op de hoogte bij veranderingen.

Belangrijkste voordelen

NSnappy monitoringsysteem

NSnappy biedt voor organisaties diverse intelligente draadloze meetinstrumenten die real-time inzicht in gebouwenbeheer en cleanrooms mogelijk maakt. Denk hierbij aan verscheidene temperatuursensoren, relatieve luchtvochtigheid, CO2, verschildruk, O2, lichtinval, gassen, luchtsnelheid etc. In combinatie met onze innovatieve displays is ook lokale inzicht in meetwaarden mogelijk.

Alarmering en notificatie 

Het systeem kan tot 2000 meetinstrumenten en/of sensoren koppelen en maakt het mogelijk om real time inzicht te krijgen in meetwaarden, (preventief) gealarmeerd te worden bij overschrijding van meetwaarden of trendrapporten in te zien over een bepaalde periode. Dit maakt het met name makkelijk om bij bijvoorbeeld kwaliteit inspecties in een handomdraai een rapportage uit te draaien. Ook kunnen er manueel referentiemetingen in het systeem ingevoerd worden.

Tevens is het mogelijk om een plattegrond van een ruimte in te voegen zodat snel inzichtelijk wordt om welk meetpunt het gaat. Is het mogelijk om teams te definiëren en intern te communiceren en zelf een monitoringsplan en werkschema met taken op te stellen. Er kunnen notities en documenten worden toegevoegd zodat alles te documenteren is binnen één platform. Dit maakt NSnappy tot een dataregistratie-, kwaliteits- en informatiesysteem ineen.

Het kalibratiecertificaat is in het platform terug te vinden en er kan geagendeerd worden wanneer kalibratie benodigd is.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×