Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Plant en dieronderzoek

Het bekroonde HOBOnet Field Monitoring System van Onset biedt een kosteneffectieve en schaalbare oplossing voor web-enabled monitoring van veldomstandigheden voor toepassingen zoals gewasbeheer, onderzoek en kasactiviteiten.

Belangrijkste voordelen

Monitoring 

Voor kwekers of onderzoekers die werken op land of in kas dat groot is in omvang of gesitueerd is op afgelegen of moeilijk bereikbaar gebieden, kan het lastig zijn om zicht te houden op belangrijke meetwaarden.
Denk hierbij aan temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en windkracht. Maar bijvoorbeeld ook bodemvocht, bodemtemperatuur, regenval en waterverbruik- , -niveau of -flow bij irrigatie.

HOBOnet Field Monitoringsystem 

Een oplossing biedt HOBOnet. HOBOnet is een kosteneffectieve, schaalbare, web-enabled oplossing voor het bewaken van microklimaatomstandigheden op tal van punten in uw hele boomgaard of wijngaard, zonder gedoe met kabels. Met ofwel het zeer flexibele HOBO RX3000-station of het eenvoudig te implementeren HOBO MicroRX-station als de kerncomponent van het systeem, communiceren HOBOnet draadloze sensoren weers- en bodemgegevens terug naar het hoofdstation met uiterste nauwkeurigheid.

Met HOBOlink, het cloudgebaseerde platform van Onset, hebt u altijd en overal toegang tot uw gegevens. En het stuurt sms- en/of e-mailwaarschuwingen wanneer de omstandigheden de door de gebruiker ingestelde drempels overschrijden, zodat u snel kunt handelen om uw gewassen te beschermen tegen het risico van vorst of droge grond.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×