Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

LoRaWAN compatible meetinstrumenten

Monitoren met een breed scala aan industriële sensoren en transmitters met draadloze data overdracht via LoRaWAN en bluetooth.

Belangrijkste voordelen

LoRaWAN Compatible 

Koppel meetinstrumenten via LoRaWAN aan een monitoringssysteem. Voor alle parameters is een oplossing!

NSnappy

Gebruik het meest complete monitoringssysteem en blijft altijd op de hoogte!

Het systeem kan tot 2000 meetinstrumenten en/of sensoren koppelen en maakt het mogelijk om real time inzicht te krijgen in meetwaarden, (preventief) gealarmeerd te worden bij overschrijding van meetwaarden of trendrapporten in te zien over een bepaalde periode. Dit maakt het met name makkelijk om bij bijvoorbeeld kwaliteit inspecties in een handomdraai een rapportage uit te draaien. Ook kunnen er manueel referentiemetingen in het systeem ingevoerd worden.

Tevens is het mogelijk om een plattegrond van een ruimte in te voegen zodat snel inzichtelijk wordt om welk meetpunt het gaat. Is het mogelijk om teams te definiëren en intern te communiceren en zelf een monitoringsplan en werkschema met taken op te stellen. Er kunnen notities en documenten worden toegevoegd zodat alles te documenteren is binnen één platform. Dit maakt NSnappy tot een dataregistratie-, kwaliteits- en informatiesysteem ineen.

Het kalibratiecertificaat is in het platform terug te vinden en er kan geagendeerd worden wanneer kalibratie benodigd is.

"Het N-Snappy monitoringssysteem heeft ons in staat gesteld om de bij onze klanten geïnstalleerde machines overzichtelijk te monitoren. Verder konden we, naast de nauwkeurige en betrouwbare meetapparatuur en sensoren van Pedak, ook onze bestaande instrumenten koppelen. Zeer tevreden!! "

Jeroen Smits

X company

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×