Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Infrarood en HD camera bewaking in beschermende outdoor behuizing

Camera bewaking en branddetectie ineen! De Optris Xi 400 CM bevat een beschermende behuizing voor toepassing in extreme buitencondities. Door het ingebouwde verwarmingselement en koelventilator wordt een stabiele werking van de camera gegarandeerd bij temperaturen variërend van -40 tot +50 graden Celsius.

Belangrijkste voordelen

 

Infraroodcamera met geïntegreerde HD videocamera

Een camera die bruikbaar is in extreme outdoor condities en die tevens uitgerust is met een ​​infraroodcamera én een HD videocamera. Met een resolutie van 1280 x 720 pixels, een frame-rate van 30 Hz en een gezichtsveld van 65° is de VIS-camera een ideale aanvulling voor gecombineerde thermische en visuele conditiebewaking of vroege branddetectietoepassingen. De USB-server, die ook in de behuizing kan worden geïntegreerd, combineert de gegevens van beide camera’s in één stream die via Ethernet wordt overgedragen. Dit maakt een eenvoudige integratie van de camera’s in bestaande videobesturingssystemen mogelijk.

 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×