Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Glasinspectie met infrarood

Laag emissie glas vormt een grote uitdaging voor infrarood apparatuur die traditioneel de glastemperatuur van bovenaf meten wanneer de ruiten uit de oven komen. Het nieuwe Bottum up Glass Inspection Systeem (GIS) lost dit probleem op doordat er twee infrarood infraroodcamera’s geïnstalleerd worden onder de verhardings lijn. Deze meten de temperatuur van de ongecoate, hoge emissie kant van het glas.

Belangrijkste voordelen

Met het nieuwe Glass Inspection System (GIS) van Optris, is er een nieuwe manier voor infraroodtemperatuurmeting in de productie van Low-E glas. Hiermee kunnen snel verschillen in temperatuur gedetecteerd worden, waardoor afwijzingen vermeden worden en er automatische kwaliteitscontrole kan plaatsvinden. Laag emissie glas vormt een grote uitdaging voor infrarood apparatuur die traditioneel de glastemperatuur van bovenaf meten wanneer de ruiten uit de oven komen.

Het nieuwe Bottum up Glass Inspection Systeem (GIS) lost dit probleem op doordat er twee infrarood infraroodcamera’s geïnstalleerd worden onder de verhardings lijn. Deze meten de temperatuur van de ongecoate, hoge emissie kant van het glas.

De combinatie van twee VGA infraroodcamera’s met een maximaal gezichtsveld van 1110  resulteert in een uitmuntende 1600 pixels linescan resolutie en een maximale scanbreedte van 4,3 meter.

Een ultra snelle CTlaser 4M pyrometer met 90 µs blootstelling, gecombineerd met het digitaal gecontroleerd lens beschermingssysteem (DCLP), is een betrouwbaar beschermingsmechanisme van beide infraroodcamera’s in het geval van glasbreuk. Daarnaast worden er automatische emissiviteits correcties doorgevoerd voor standaard en low-E glas. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor proces controle in glasverharding machines.

 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×