Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Bewaak zendingen in near realtime!

De InTemp CX1002 (single use) en CX1003 (multi-use) zijn mobiele dataloggers die de locatie en temperatuur van jouw kritieke, gevoelige zendingen tijdens het transport in near realtime bewaakt. Locatie-, temperatuur-, licht- en schokgegevens worden in near realtime naar het InTempConnect-cloudplatform verzonden om maximale zichtbaarheid en controle van de zending mogelijk te maken. Het gebruik van mobiele data is inbegrepen bij de kosten van de logger, dus er zijn geen extra kosten voor een data-abonnement. 

Belangrijkste voordelen

De InTemp CX1002/CX1003 is een mobiele datalogger voor eenmalig of meervoudig  gebruik die de locatie en temperatuur van uw kritieke, gevoelige zendingen tijdens het transport in near realtime bewaakt. Locatie-, temperatuur-, licht- en schokgegevens worden in near realtime naar het InTempConnect-cloudplatform verzonden om maximale zichtbaarheid en controle van de zending mogelijk te maken. Het gebruik van mobiele data is inbegrepen bij de kosten van de logger, dus er zijn geen extra kosten voor een data-abonnement.

Bekijk near realtime temperatuurgegevens in het InTempConnect-dashboard, evenals gegevens over de verzending van de logger, de huidige temperatuur, eventuele kritieke waarschuwingen en een near realtime kaart die de route, de huidige locatie van uw activa en gegevens uploadpunten toont – dus u kunt altijd de status van uw zending controleren en toegang krijgen tot belangrijke gegevens voor analyse.
Genereer on-demand rapporten in InTempConnect tijdens of na het afronden van een zending, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen die helpen product verspilling te voorkomen en de efficiëntie van de toeleveringsketen te vergroten.
Ontvang sms- en e-mailmeldingen voor temperatuurschommelingen, alarmen voor een bijna lege batterij en waarschuwingen voor licht- en schoksensoren
Bevat een 3-punts ISO 17025-certificaat, dat de zekerheid biedt dat de gegevens kunnen worden vertrouwd bij het nemen van belangrijke beslissingen over de beschikbaarheid van producten.

Let op: De CX1002/CX1003 is niet compatibel met de InTemp mobiele app of de CX5000 gateway. De logger kan alleen worden beheerd met het InTempConnect cloud platform.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×