Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Maritiem onderzoek in de Koraalzee om condities koraalrif in kaart te brengen.

De klant wilt graag ter plaatse onderwater voor een bepaalde duur de waterkwaliteit condities gaan bepalen, door te meten en te registeren. Dit om de condities van het koraalrif inclusief de gesteldheid van de zeeanemonen op te nemen. Dit zal plaatsvinden op een diepte van circa 20 meter en men wilt daarbij inzage in de temperatuur op verschillende dieptes/lagen in het water, de lichtinval en lichtintensiteit, de zuurgraad (pH), de geleidbaarheid en het zoutgehalte.

Belangrijkste voordelen

Aanpak 

Pedak heeft telefonisch contact gezocht met de klant om dieper op de wensen en eisen van de klant t.a.v. het onderzoek in te gaan.

  • Op welke diepte wenst er gemeten te worden?
  • Hoe lang duurt het onderzoek?
  • Op hoeveel dieptes wilt men de watertemperatuur in kaart gaan brengen?
  • Wanneer vind het onderzoek plaats?

Oplossing

Pedak heeft USB waterkwaliteit dataloggers aangeboden, die na configuratie onderwater geplaatst kunnen worden. Hierbij is een data shuttle aangeboden die tot een diepte van circa 20 meter de dataloggers kan uitlezen. Hierdoor hoeven de loggers niet telkens naar boven te worden gehaald tijdens het onderzoek.

Eén logger meet zowel de temperatuur als de pH waarde, een andere logger meet daarnaast de water temperatuur, de geleidbaarheid en het zoutgehalte. Daarnaast kan wel men kleine temperatuur- en lichtintensiteit dataloggers plaatsen op verschillende dieptes.

Aangezien het onderzoek al snel stond te gebeuren en op een verre locatie heeft Pedak de klant kunnen helpen met een snelle levering van de apparatuur, mogelijk gemaakt door onze korte lijnen met de fabrikant en tevens leverancier.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×