Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Application note: Het meten, loggen en live inzichtelijk maken van luchtvochtigheid en temperatuur.

Op zoek naar mogelijkheden voor luchtvochtigheid en temperatuur te meten in koelkasten, diepvriezers en cleanrooms. Afnemers van deze klant willen producten op een juiste en correcte temperatuur bewaren en inzichtelijk hebben dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Er is op dit moment geen oplossing voor handen om dit mogelijk te maken.

Belangrijkste voordelen

Aanpak

Pedak heeft aan de hand van uitdaging klant al een eerste vermoeden welke mogelijkheden er zijn. Om zeker de juiste oplossing te kiezen hebben wij een aantal vragen gesteld:

  • Welke temperatuurrange moet er gemeten worden?
  • Wat is ongeveer het luchtvocht gehalte?
  • Om hoeveel ruimtes gaat het?
  • Hoe ver van elkaar zijn de ruimtes verspreidt?

Oplossing

Pedak is op locatie geweest om de situatie te bekijken. Samen met de klant hebben we naar passende mogelijkheden bekeken welke het beste bij de klantbehoefte past. We zijn uitgekomen bij ons monitoringssysteem nSnappy. Dit is een platform waar je live inzichtelijk hebt welke waarden de diverse sensoren aangeven en in welke ruimtes deze zich bevinden. Daarnaast is het mogelijk om diverse alarmeringen in te stellen. Het fijne van dit platform is dat je het kan uitbreiden en je gehele HACCP in kan verwerken incl. afvinkbare takenlijsten.

Voor deze klant hebben wij onze FlexSky ES draadloze Temperatuur sensoren en FLEXSkyRHT Luchtvocht+Temperatuur sensoren met transmitters en receivers toegepast, om zowel hun koelingen, vriezers als cleanrooms in kaart te brengen.

Deze hebben we op locatie geïnstalleerd en wij hebben een training op locatie gegeven om ze een goede start te geven.

  • Klant ziet nu in 1 oogopslag alle gewenste waarden
  • Vanaf elke locatie (online platform)
  • Eindklant kan op elk gewenst moment cijfers ontvangen

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×