WoTS

27 september 2022 t/m 30 september 2022

De vakbeurs World of Technology & Science opent haar deuren! Om precies te zijn van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 september 2022 is de Jaarbeurs in Utrecht het toneel van de WoTS-beurs.

Wanneer

27 september 2022 t/m 30 september 2022

Tijd

10:00 - 17:00

Waar

Jaarbeurs Utrecht,
Hal 7 t/m 11 Jaarbeursplein , 3521 AL in Utrecht

Vakbeurs WOTS 2022 – World of Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches en FEDA, Federatie Aandrijven en Automatiseren, organiseren de vakbeurs WOTS 2022, World of Technology & Science.

WOTS 2022 deelbeurzen

Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar. De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit:

  • World of Automation. Deze beurs staat in het teken van procesautomatiseringveldinstrumentatieproductie automatisering en sensoren.
  • World of Laboratory. Hieronder valt laboratorium apparatuur, service, analystische & optische instrumentatie, life sciences apparatuur & diagnostica en labautomatisering.
  • World of Electronics is onderverdeeld in design & embedded, electronica componenten, electronica productie, meet- & testapparatuur en sensortechnologie.
  • World of Motion & Drives: besturingssystemen, netwerksystemen en aandrijfsystemen.
  • Industrial Processing staat in het teken van alle apparatuur in voornamelijk de fluid en bulk industrie.

De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Het samen optreden van de vier branches, die FEDA en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. Vakbeurs WOTS 2022 vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën.

Iedere branche communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.

TechAward

Speciaal voor de deelnemers van World of Technology & Science wordt tijdens de beurs de ‘TechAward 2022’ uitgereikt. Door deelname aan dit project komt uw product of technologie nog meer onder de aandacht van (potentiële) bezoekers en vakpers.

Exposanten kunnen voor de beurs hun product of technologie aanleveren bij de organisatie om deze te nomineren voor de TechAward 2022. Alle nominaties worden geplaatst op de beurssite (www.wots.nl) met productnaam, productomschrijving en naam van de exposant. Vervolgens brengen bezoekers van de site hun stem uit op hun favoriete noviteiten. Naast de stemmen van de bezoekers buigt ook een vakjury zich over de inzendingen.

De producten en/of technologieën die de meeste stemmen ontvangen, worden uitgenodigd om hun inzending te tonen in de TechAward Galerij van vakbeurs WOTS 2022. In totaal worden er drie galerijen op de beursvloer geplaatst: een galerij voor World of Laboratory, een galerij voor World of Electronics en een galerij voor World of Automation en World of Motion & Drives.

De bezoekers van de beurs kunnen op de beursvloer hun stem uitbrengen op één van de genomineerden. Tijdens de beursweek wordt bekend gemaakt wie de winnaar wordt van TechAward voor World of Laboratory, World of Electronics en Motion & Drives met World of Automation.

De voordelen van deelname aan TechAward 2022 zijn:
– De bezoekers worden vooraf bekend met uw product en bedrijf.
– Promotie voor uw inzending via de beurssite.
– Promotie via de e-mailnieuwsbrief voor bezoekers.
– Promotie via de vakpers.
– Een deskundige vakjury die uw product beoordeelt.
– En voor de genomineerde bedrijven per wereld; een prominente plaats op de beursvloer van de vakbeurs WOTS 2022.
– Feestelijke prijsuitreiking van de winnaars van de TechAward 2022 tijdens de exposantenborrel.

Meld je hier aan!

 

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×