Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Food Technology & Lab Technology 2023

12 april 2023 t/m 13 april 2023

Hoe ziet het voedselsysteem van de toekomst eruit? Welke rol speelt technologie hierin? Zal kunstmatige intelligentie alle processen in de fabriek beheersen, om deze op basis van livedata aan te sturen en de allerbeste kwaliteit te garanderen? Kan men efficiënter produceren door onderhoud en uitval van voedselproducerende machines te voorspellen en zo voor te zijn? Welke alternatieven voor onze huidige etenswaren dragen bij aan voedselzekerheid? En hoe maken we de oorsprong van voedsel inzichtelijk voor de consument? Feit is dat in 2050 ruim 9 miljard mensen van voedsel moeten worden voorzien. Om dit te bereiken is het van belang dat ook de voedingsmiddelenindustrie efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs geheel anders gaat produceren.

Wat

Het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie.

Wanneer

12 april 2023 t/m 13 april 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Waar

Brabanthallen,
Diezekade 2, 5222 AK in ’s-Hertogenbosch

Voor wie

De voedingsmiddelenindustrie

Door wie

Mikrocentrum e

Food meets hightech tijdens Food Technology 2023

Op 12 en 13 april organiseert Mikrocentrum, Food & labTechnology 2023. Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2023 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050. Gedurende deze twee dagen ontdekt u een breed scala aan oplossingen binnen de volgende thema’s:

  • Fabriek van de toekomst
  • Duurzame en transparante keten
  • Food innovatie
  • Veilig voedsel
  • Food lab

Pedak op de Food Technology

Tijdens de Food Technology demonstreren wij graag onze AW waarde meters.

Water is een basis-ingrediënt voor voedingsmiddelen maar ook voor diervoeder en farmaceutische producten. Water is tevens een bron voor microbiologische groei, klontvorming en textuurverandering van eerder genoemde producten. Een Aw waarde meter verteld je de AW waarde van een product. Deze kennis is van onmisbaar belang voor productie, productontwikkeling en kwaliteit.

 

Specialist in meettechniek

Pedak levert Aw waarde meters van het Zwitserse kwaliteitsmerk Novasina, een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Kenmerkend voor onze Aw-meters is de unieke meetcel waarmee zowel producten met een lage Aw-waarde, zoals bijvoorbeeld droge poeders als producten met een hoge Aw-waarde, zoals vlees, gemeten kunnen worden. Ook het meten van producten met vluchtige dampen is met de Aw-meters van Novasina geen probleem.

 

Nu al graag contact?

Wil je graag meer weten over AW waarde meter en wat het voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak alvast een afspraak!

Beursinfo

Standnummer F158

Bezoek de website van de Food Technology

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×