Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Wat is monitoring nu eigenlijk?

Monitoring is een term die je vaak voorbij hoort of ziet komen, zo ook op onze website. Maar wat is nu eigenlijk monitoring en monitoringssysteem? Dat leggen wij je graag uit!

Concreet betekend monitoring ‘’toezicht op een proces’’. Doormiddel van toezicht heb je ook bewaking van het proces. Maar hoe creëer je deze bewaking en het toezicht eigenlijk?

Door op verschillende (kritieke) punten in het proces bepaalde waarden te meten. Deze meetwaarde noemen we ook wel meetdata en dit moet worden opgeslagen om vervolgens weer ergens weer te geven. En bij de weergave komt een monitoringsysteem te pas. Middels een monitoringssysteem creëer je namelijk een schematisch overzicht van alle meetdata.

Wil je meer informatie over zo’n monitoringssysteem? Neem dan contact met ons op of bekijk hier ons blog over monitoringsysteem.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×