Wat is monitoring nu eigenlijk?

Monitoring is een term die je vaak voorbij hoort of ziet komen, zo ook op onze website. Maar wat is nu eigenlijk monitoring en monitoringssysteem? Dat leggen wij je graag uit!

Concreet betekend monitoring ‘’toezicht op een proces’’. Doormiddel van toezicht heb je ook bewaking van het proces. Maar hoe creëer je deze bewaking en het toezicht eigenlijk?

Door op verschillende (kritieke) punten in het proces bepaalde waarden te meten. Deze meetwaarde noemen we ook wel meetdata en dit moet worden opgeslagen om vervolgens weer ergens weer te geven. En bij de weergave komt een monitoringsysteem te pas. Middels een monitoringssysteem creëer je namelijk een schematisch overzicht van alle meetdata.

Wil je meer informatie over zo’n monitoringssysteem? Neem dan contact met ons op of bekijk hier ons blog over monitoringsysteem.

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Hidden
Wij zoeken collega's 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×