Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Vacature Relatiemanager

Het bedrijf

Wij zijn Pedak meettechniek: al bijna 50 jaar specialist in meettechniek. Bij ons werken verschillende mensen en dat is maar goed ook. Juist door die verscheidenheid zijn wij in staat onze klanten goed te helpen. Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden we van het juiste advies voor die prangende vraag én een fijne samenwerking met onze klanten… ook na een verkoop.

 

Onze organisatie heeft de afgelopen jaren een flinke professionalisering doorgemaakt. We zijn echter nog volop in ontwikkeling en dat blijven we ook graag… want: Stilstand is achteruitgang!

 

Ter uitbreiding van ons ambitieuze verkoopteam zoeken we daarom een

Relatiemanager

Technische affiniteit – Focus op binnenklimaat – Zowel binnen als buiten de deur

 

Als directe collega van onze enthousiaste verkoopcollega’s Maaike, Siem, Jeroen, Ruud en Dennis ben je een belangrijke kracht in ons verkoopteam. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor een groep klanten in diverse branches. Jij zult je voornamelijk bezighouden met sensoren voor het binnenklimaat. Hierbij zul jij je vooral actief richten op engineering bureaus, installateurs en eindklanten zoals ziekenhuizen en cleanrooms.

Een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid is het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties, vanuit kantoor en op locatie bij de klant. Je helpt klanten met “meetvragen”, geeft hen advies over aanschaf en onderhoud en je ondersteunt hen ook na de aankoop. In elk geval ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte oplossing. Zelf zoek je de (voor jou en voor Pedak) ideale balans tussen werken op kantoor en op bezoek gaan bij de klant.

Je stelt samen met je collega(‘s) een salesplan op met een ambitieuze (maar haalbare) doelstelling. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen en jullie houden elkaar scherp op het gestelde doel. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in de plannen, viert samen met je collega’s de succesmomenten en leert graag van “fouten”.

Het ontwikkelen en uitzetten van (marketing)strategieën voor het vinden van nieuwe klanten behoort bij je takenpakket, je werkt hierin vaak nauw samen met je directe collega’s en met Dick, onze marketing-collega. Je houdt zelf je (contact)administratie bij en zet acties intern en extern uit.

Wij vragen

 • Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau en je hebt gevoel voor techniek. Het is fijn als je ervaring hebt in de HVAC-sector, maar het kan ook zonder.
 • Je hebt ervaring in- en passie voor verkoop en je weet als geen ander hoe belangrijk het is om ook ná de verkoop goed contact met de klant te houden.
 • Je hebt een lange adem; het aankooptraject van klimaatsensoren kan soms jaren duren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de nieuwbouw van een ziekenhuis. Jij houdt je vinger aan de pols!
 • Je zet nét die extra stap om op te vallen bij klanten en je blinkt uit in ECHT contact met mensen.
 • Een dag bij Pedak is nooit hetzelfde; je kunt snel schakelen, zonder daarbij jouw doel uit het oog te verliezen.
 • Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Je gaat zelfstandig en zorgvuldig te werk en legt je activiteiten secuur vast in ons CRM- / ERP-systeem.
 • Je spreekt en schrijft netjes Nederlands en Engels.
 • Je hebt een flexibele instelling waarbij je je handen uit de mouwen steekt als je ziet dat collega’s hulp nodig hebben, maar ook nee durft te zeggen wanneer het een keer niet uitkomt.

Wij bieden

 • Een fulltime baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met ambities.
 • Vrijheid om samen met je collega’s te ondernemen en te bouwen aan je eigen afdeling.
 • Een plek waar we open staan voor jouw ideeën en waar we samen goed en snel resultaten kunnen neerzetten.
 • Een team van 22 enthousiaste ondernemende collega’s en een informele en hechte werksfeer.
 • Een plek waar we ook willen meedenken in jouw persoonlijke groeiambities.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld flexibele werktijden
 • zoals bijvoorbeeld 30 vakantiedagen, flexibele werktijden, een door ons betaalde pensioenregeling en een bonusregeling.
 • Gezellige activiteiten, nog gezelligere (vrijdagmiddag) borrels en leuke bedrijfsuitjes.
 • En natuurlijk een mooi salaris.

Meer informatie

Roept deze vacature vragen op die onze website niet kan beantwoorden? Noor Cloudt (operationeel manager bij Pedak) wil jouw vragen graag beantwoorden: je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06 14837469.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct! Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar n.cloudt@pedak.nl t.a.v. Noor Cloudt.

 

Ps: Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring. Daarnaast kunnen wij je profielen op sociale media bekijken als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

 • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×