Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

VCCN: Nationaal Symposium Contamination Control 2023

08 juni 2023

SAVE THE DATE! Donderdag 8 juni 2023 organiseert VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control én haar Algemene Ledenvergadering. 

Wanneer

08 juni 2023

Tijd

12:30 - 19:30

Waar

Koninklijke Burgers’ Zoo ,
Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH in Arnhem

Door wie

VCCN

Kosten

305

Donderdag 8 juni 2023 organiseert VCCN het Nationaal Symposium Contamination Control én haar Algemene Ledenvergadering.
8 juni is een speciale datum, want dan viert VCCN haar 35ste verjaardag! Daarom vindt dit symposium dit jaar plaats op een speciale locatie: Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem.
Aan het einde van het programma is een lezing vanuit Burgers’ Zoo én een rondleiding door Burgers’ Ocean. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige borrel op de bedrijvenmarkt.

Bedrijvenmarkt

Kennisdelen zit in ons DNA. Naast de inhoudelijke kennis die wij delen tijdens het Nationaal Symposium Contamination Control bieden wij bedrijven ook graag de kans kennis te delen en zich te profileren. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer een bedrijvenmarkt. Uiteraard ontvang je ook hiervoor in aanloop naar dit event meer informatie en een uitnodiging.

Kortom, houd onze website, nieuwsbrief en socials in de gaten en zorg dat je niks mist rondom deze evenementen of andere activiteiten van VCCN.

 

 

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×