Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Contamination Control Congres 2023

08 juni 2022

Wanneer

08 juni 2022

Tijd

12:30 - 19:30

Waar

Congrescentrum SPANT!,
dr. Abraham Kuyperlaan 3, 1402 SB in Bussum

Op 8 juni 2023 is weer het Contamination Control Congres 2023. Er staat een divers en inspirerend programma op de planning met uitgebreide ruimte om elkaar weer te ontmoeten en bedrijven de kans te geven zich aan u voor te stellen. Als organisatie gaan we uit van een geweldig live event in ’t Spant in Bussum met een divers programma.

Het programma bestaat uit lezingen, colleges en workshops over micro-elektronica, farmacie, food, ruimtevaart en gezondheidszorg. Omdat er meerdere veranderingen gaande zijn op het gebied van richtlijnen in de farmacie en gezondheidszorg, wordt hier extra aandacht aan besteed in het programma. Ook is er een programma gemaakt gericht op mensen die nieuw zijn in de wereld van contamination control.

We sluiten de dag af met een keynote spreker en daarna een borrel en diner op de bedrijvenmarkt.

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 3
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×