Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

(Junior) Technisch medewerker

Op de technische afdeling van Pedak meettechniek maken 7 (technische) keien iedere dag vele meters… letterlijk! Zij zijn de technische vraagbaak voor klant en collega, zij installeren jaarlijks vele systemen en ze verzorgen onderhoud en kalibraties aan de meetinstrumenten van steeds meer klanten: Bij ons in de kalibratieruimte en op locatie van de klant.

Voor onze technische afdeling zoeken wij een Technische collega:

(junior) Service / Kalibratie Engineer

technisch – nauwkeurig – communicatief

Stel je voor…

Je vormt samen met Henk, Nicole, Niels, John, Ronald, Lo en Jack onze technische afdeling. Als kalibratie engineer kalibreer, repareer en onderhoud je meetinstrumenten en systemen van onze klanten in onze eigen kalibratiewerkplaats en op locatie bij onze klant.

Een werkweek bij Pedak is nooit hetzelfde: Soms werk je een paar dagen in een ziekenhuis in het noorden van het land om de meest nauwkeurige klimaatsensoren in operatiekamers te kalibreren. Een andere dag ga je naar een voedingsmiddelenlaboratorium in het zuiden van het land om een meetinstrument te onderhouden zodat de houdbaarheid van een nieuw koekje goed bepaald kan worden. Weer een andere dag bouw je twee meetsystemen samen en test je deze goed. Je programmeert een nieuwe sensor in een online meetsysteem en je helpt een andere klant weer op gang die een sensor niet ingelezen krijgt.

Al je activiteiten leg je secuur vast in ons ERP-systeem en na een kalibratie verzorg je de kalibratiecertificaten ten behoeve van de kwaliteitsborging van onze klant. Door jouw belangrijke werk heeft de klant lang profijt van zijn meetinstrumenten… en daar worden wij gelukkig van!

Wij vragen

 • Je hebt ervaring met en/of interesse in meettechniek, je hoeft niet per se te weten wat kalibreren is… dat leggen wij je graag uit! (hier alvast een korte uitleg >>)
 • Je hebt een opleiding op MBO-niveau 3 of 4 in de richting meet- en regeltechniek, elektrotechniek, elektronica, mechatronica of informatica.
  OF je hebt door ervaring je al wat kennis opgebouwd tot vergelijkbaar niveau als bijvoorbeeld servicemonteur, technische dienst of systeembeheerder.
  OF je bent BBL-student in een van bovenstaande richtingen en je zoekt een te gek leerbedrijf!
 • Je weet om te gaan met een PC en met de Microsoft Office programma’s (Word, Excel en Outlook). Je hebt affiniteit met ICT en software.
 • Je bent eraan gewend om gegevens in de daarvoor beschikbare systemen vast te leggen.
 • Je hebt er geen moeite mee om de telefoon te pakken en onze klant te bellen als dat nodig is.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands, en je kunt je goed verstaanbaar maken in Engels.
 • Je bent flexibel ten aanzien van overwerk en reistijd, onze klanten zitten namelijk door het hele land en in Vlaanderen.

Wij bieden

 • 23 leuke collega’s en een informele werksfeer.
 • Een plek waar we willen meedenken in jouw persoonlijke groeiambities.
 • Een fulltime baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met ambities.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld 30 vakantiedagen en een door ons betaalde pensioenregeling.
 • Gezellige borrels en erg leuke uitjes.

Ben je enthousiast?

Bel of mail dan naar Noor Cloudt: 06 14837469 / n.cloudt@pedak.nl

Ps: Door te reageren ga je akkoord met onze privacyverklaring. Daarnaast kunnen wij jouw profielen op sociale media bekijken als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wie we zijn

Wij zijn Pedak meettechniek: al bijna 50 jaar specialist in meettechniek. Bij ons werken verschillende mensen en dat is maar goed ook. Juist door die verscheidenheid zijn wij in staat onze klanten goed te helpen. Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden we van het juiste advies voor die prangende vraag én een fijne samenwerking met onze klanten… ook na een verkoop.

Of dat nu voor de installateur van een ziekenhuis is die de luchtkwaliteit op orde wil hebben, een plantkundige die ervoor wil zorgen dat zijn slateelt optimaal blijft, een onderzoeker die de waterkwaliteit in sloten en beken gezond wil houden of voor de kwaliteitsmanager die de koekjes niet te zwart van de band wil laten rollen… Dat maakt niet uit.

We zijn een handelsorganisatie en we zijn volop in ontwikkeling. Ons assortiment bestaat uit sensoren, displays, dataloggers, monitoringsystemen, Aw-meters en handmeters voor een breed scala aan sectoren en toepassingen. Daarbij hebben we een onderhouds- en kalibratieservice zodat onze klant langdurig profijt heeft van onze producten.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

 • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×