Werken bij Pedak

Visie en missie

Werken bij Pedak

Stage en afstuderen

Geschiedenis

Wie we zijn
Wij zijn Pedak meettechniek. Wij zijn 14 mensen, met een kantoor in Heythuysen (niet erg als je hier nog nooit van gehoord hebt). We zijn allemaal verschillend, maar hebben een gemeenschappelijk doel, en dat is onze klant het “terrasjesgevoel” geven. Een goede meetoplossing bieden aan onze klanten is één ding, maar waar we echt gelukkig van worden is als we onze klant boven zijn of haar verwachting kunnen helpen. Ambitie? Dat hebben we wel: over een paar jaar willen we twee keer zo groot als nu zijn.

Onze klanten
Net als wijzelf, zijn ook onze klanten allemaal verschillend. Onze klant kan een installateur zijn die een ziekenhuis gaat (ver)bouwen en de luchtbehandeling op de operatiekamers goed wil regelen, of een plantdeskundige die ervoor wil zorgen dat het klimaat in zijn innovatieve sla-teeltomgeving optimaal blijft. Ook kan onze klant een kwaliteitsmanager zijn die wil voorkomen dat zijn koekjes te zwart worden op de lopende band, of een onderzoeker die wil weten hoe de waterkwaliteit is in de Nederlandse sloten. En zo zijn er nog veel meer klanten die wij helpen met meetvragen.

Onze vacature
Spreekt het verhaal hierboven jou tot nu toe aan? Lees dan eens verder: wij zoeken namelijk een commercieel talent met gevoel voor techniek die ons team komt aanvullen met als functie:

Commercieel medewerker binnendienst (m/v)
Actief in doen en denken / gericht op de klant


De functie
In deze functie onderzoek je de wensen en verwachtingen van klanten. Je informeert en adviseert de klanten gericht op het vinden van de juiste oplossing. Je doel is een (meer dan) tevreden klant en een mooie omzet.
Nauw samenwerken doe je met de verkoop buitendienst. Je ondersteunt met name Maaike, Ruud en Roland door het verrichten van marktanalyses, koude acquisitie, maken en opvolgen van offertes en het maken van bezoekafspraken. Het opstellen en uitvoeren van het verkoopplan is jullie gezamenlijke verantwoordelijkheid. Tot slot bewaak je kritische leveringen die overeengekomen zijn met onze klanten, hiervoor onderhoud je zelf contact met onze leveranciers.

Wij vragen
• Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau, een paar jaar relevante werkervaring en gevoel voor techniek.
• Het woord “probleem” komt niet voor in jouw woordenboek; je denkt in oplossingen.
• Jouw dag is pas goed als je contact hebt met mensen. Je bent gericht op je klant, je communiceert doelgericht, maar altijd op een aangename manier.
• Je neemt zelf initiatief en je bent organisatorisch vaardig.
• Je spreekt en schrijft netjes Nederlands en Engels. Als je ook Duits spreekt, dan heb je een streepje voor.
• Met een klein, maar sterk team van 14 “man” klaren wij de klus. Samen met jou willen we verder groeien, dit moet je leuk vinden.
• Last but not least: Je bent goed, maar je wilt beter worden: jij wilt jezelf ontwikkelingen.

Wij bieden
• Een plek waar we er alles aan doen om jou (persoonlijk en professioneel) te laten stralen.
• Een platte organisatie waarin we oprecht geïnteresseerd zijn in elkaars weekend.
• Een fulltime baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met ambities.
• Goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een bonusregeling en 30 vakantiedagen.
• En natuurlijk een mooi salaris.

Meer informatie
Roept deze vacature vragen op die onze website niet kan beantwoorden? Roland Vossen, wil jouw vragen graag beantwoorden: je kunt hem bereiken op telefoonnummer: 06 22499819.

Ben je nog altijd enthousiast?
Solliciteer dan direct! Doe dat in ieder geval vóór 26 april. Je kunt jouw motivatie en CV sturen naar r.vossen@pedak.nl t.a.v. Roland Vossen.


Ps. Vraag je je af wat we bedoelen met het “terrasjesgevoel”? Kijk dan eens naar dit filmpje van cabaretier Lebbis: https://www.youtube.com/watch?v=UfiOlXDDSGo

Ps. 2: Door te solliciteren ga je akkoord met onze privacyverklaring. Daarnaast kunnen wij je profielen op social media bekijken als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

 

Pedak meettechniek
Roorveld 1
6093 PL Heythuysen
Nederland

Vragen of bestellingen?
Bel: +31 [0]475 49 74 24
Of gebruik ons contactformulier

Volg ons!    Netwerk met ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookBekijk ons op Youtube!