Werken bij Pedak

Visie en missie

Werken bij Pedak

Stage en afstuderen

Geschiedenis

Wie we zijn

Wij zijn Pedak meettechniek. Wij zijn 13 mensen, met een kantoor in Heythuysen (niet erg als je hier nog nooit van gehoord hebt). We zijn allemaal verschillend, maar hebben een gemeenschappelijk doel, en dat is onze klant het “terrasjesgevoel” geven. Lebbis legt in dit filmpje uit wat we daarmee bedoelen. Een goede meetoplossing bieden aan onze klanten is één ding, maar waar we echt gelukkig van worden is als we onze klant boven zijn of haar verwachting kunnen helpen. Ambitie? Dat hebben we wel: over een paar jaar willen we twee keer zo groot zijn als nu.

Onze klanten

Net als wijzelf, zijn ook onze klanten allemaal verschillend. Onze klant kan een installateur zijn die een ziekenhuis gaat (ver)bouwen en de luchtbehandeling op de operatiekamers goed wil regelen, of een plantdeskundige die ervoor wil zorgen dat het klimaat in zijn innovatieve sla-teeltomgeving optimaal blijft. Ook kan onze klant een kwaliteitsmanager zijn die wil voorkomen dat zijn koekjes te zwart worden op de lopende band, of een onderzoeker die wil weten hoe de waterkwaliteit is in de Nederlandse sloten. En zo zijn er nog veel meer klanten die wij helpen met meetvragen.

Onze vacature

Helaas voor jou; we hebben op dit moment geen vacature. Denk je toch dat wij niet zonder jou kunnen? Stuur dan een mailtje naar: n.cloudt@pedak.nl t.a.v. Noor Cloudt.

Pedak meettechniek
Roorveld 1
6093 PL Heythuysen
Nederland

Vragen of bestellingen?
Bel: +31 [0]475 49 74 24
Of gebruik ons contactformulier

Volg ons!    Netwerk met ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookBekijk ons op Youtube!