Beurzen en activiteiten

Regelmatig exposeren wij op beurzen om onze producten en diensten te presenteren. Ook organiseren we symposia en workshops om onze kennis met u te delen. Op deze pagina vindt u de aankomende activiteiten. U bent van harte welkom!


 

20 september | Training Wateractiviteit

Wil je meer weten over wateractiviteit (Aw-waarde)? Of wil je weten hoe je schimmelvorming, verkleuring, klontvorming of verandering van structuur van jouw producten kunt voorkomen? Dan is dit de training voor jou!

Lokatie: Reehorst Ede (NL)

Meer informatie over de Training Wateractiviteit (Aw-waarde) >> 

23 t/m 26 september | ISCC

VCCN organiseert het International Symposium on Contamination Control in het World Forum in Den Haag. Het centrale thema voor dit tweejaarlijkse symposium is: “The world behind contamination control”.

Locatie: Den Haag (NL)

Meer informatie over ISCC >>


25 t/m 27 september | Seed meets technology

Een evenement gericht op de zaadwereld en bestaat uit een beurs met demonstraties en proefvelden. Naast de beurs worden diverse symposia en lezingen georganiseerd.

Locatie: Zwaagdijk (NL)

Meer informatie over Seed meets technology >>

 


 

2 t/m 5 oktober | WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

Locatie: Utrecht (NL)

Meer informatie over WoTS >>


 

 9 t/m 11 oktober | Meteorological Technology World Expo 2018

 
Hét evenement voor elk bedrijf of organisatie die op zoek zijn naar nauwkeurige en nieuwe technologiën voor weersvoorspellingen en diensten voor het meten van klimaatverandering in 2018 
's werelds grootste meteorologische evenement is de CIMO-TECO-conferentie van de Wereld Meteorologische Organisatie!

Meer informatie >>>


 

6 december | Machinebouw Event  

Met een uitgebreid lezingenprogramma worden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Locatie: Den Bosch (NL)

Meer informatie over het Machinebouw event >>


 

Pedak meettechniek
Roorveld 1
6093 PL Heythuysen
Nederland

Vragen of bestellingen?
Bel: +31 [0]475 49 74 24
Of gebruik ons contactformulier

Volg ons!    Netwerk met ons op LinkedInVolg ons op TwitterVolg ons op FacebookBekijk ons op Youtube!