Webinar Voedingsmiddelen industrie en laboratoria – Uitleg over realtime-monitoring en de voordelen voor jou

30 maart 2021

Wil je inzicht in de temperatuur, luchtvochtigheid en andere grootheden van je productieproces, koelingen, ovens of stoven? Of het nu gaat om de koelkasten op het laboratorium, de koelcellen voor de grondstoffen en producten of het klimaat in je productieruimte, in OVA is in een oogopslag de actuele waarde te zien. Leer meet over het draadloze monitoringssysteem van Pedak, waarmee je altijd en overal meetwaardes inzichtelijk hebt en op kunt anticiperen.

Wat

Leer meer over het verbeteren van je productkwaliteit, hoe je recalls kunt voorkomen en altijd en overal inzicht hebt in je meetdata.

Wanneer

30 maart 2021

Waar

Zoom webinar https://zoom.us/j/97535151829

Voor wie

Laboratorium en voedingsmiddelenindustrie

Door wie

Pedak meettechniek

Kosten

GRATIS

uitleg ova

Leer hoe jou bedrijf kan profiteren van inzicht in meetdata. Middels data kun je producten verbeteren, tijd en geld besparen! Middels een monitoringssysteem heb je handig overzicht van al je data op een centrale plek. Het is mogelijk om notificaties in te stellen voor overschrijdende meetdata zodat je hier tijdig op kan anticiperen.

Tijdens het Webinar leer je meer welke voordelen een monitoringsysteem heeft, wat het kan betekenen voor jou organisatie. Middels praktische voorbeelden krijg je tips die je direct kunt implementeren.

Wilt u alvast meer weten over monitoring? Lees hier ons blog over monitoringsysteem. 

Bekijk alle events

Programma:

13:15 - 13:30

Inlog van deelnemers

13:30 - 14:00

Start webinar - Presentatie Roland Vossen - Wat is monitoring eigenlijk?

14:00 - 14:30

Presentatie Maaike Godschalk - Praktische voorbeelden

14:30 - 15:00

Q&A session

Aanmelden voor dit event

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Bekijk onze vacatures 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×