Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

M+R 2023

22 maart 2023 t/m 23 maart 2023

In de procesindustrie is het van levensbelang om de productie via de juiste instrumentatie continu te kunnen volgen. Om de toenemende complexiteit van installaties en onvoorziene omstandigheden in het proces optimaal te blijven beheren, bedient u zich het beste van het technologische neusje van de zalm. Alle belangrijke ontwikkelingen in het domein van procesinstrumentatie zijn op 24 en 25 maart verzameld in Antwerp Expo tijdens M+R 2021, het grootste Benelux event rond dit thema.

Wat

M+R, het grootste event over procesinstrumentatie in de Benelux

Wanneer

22 maart 2023 t/m 23 maart 2023

Tijd

09:00 - 17:00

Waar

Antwerp Expo,
Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 in Antwerpen

Neem deel aan hét event voor meet- en regeltechnieken

Voor het eerst verzamelen meer dan 400 exposanten zich op 22 & 23 maart 2023 in Antwerp Expo tijdens de beurzen M+R (Meet & Regelinstrumentatie), Pumps & Valves en Maintenance.

Zo’n 1.200 E&I en Process & Instrumentation Engineers zijn meer dan ooit nieuwsgierig om uw innovaties en diensten te ontdekken en uit te proberen.

Ontmoet naast deze bezoekers ook de 5.000 Proces Ingenieurs, Maintenance Managers, Technische Managers,… die reeds aanwezig zijn op Maintenance en Worksafe rondom M+R.

Pedak op de M+R

Tijdens de M+R demonstreren wij graag onze infrarood temperatuurmeters; camera’s, sensoren en handmeters.

Infrarood temperatuurmeters bieden toegevoegde waarde in talloze industriële processen waarbij temperatuur een belangrijke factor is. Infrarood camera’s, sensoren en zelfs de handmeter zijn nauwkeurige en snelle temperatuurmeters. Infrarood temperatuurmeting kan op afstand door contactloos de temperatuur te meten van onder andere metaal, asfalt, textiel, glas, zonnepanelen, papier, dunne kunststof folies en voedsel.

 

Specialist in meettechniek

Pedak voert een breed pakket aan infrarood temperatuursensoren van het gerenommeerde Duitse merk Optris. Er zijn vier typen temperatuurmeters: infrarood camera, infrarood sensor, koortsmeting en de kalibrator (blackbody). Daarnaast zijn er nog handmeters voor contactloze temperatuurmeting, multi-inzetbaar bij controle en preventief onderhoud van bijvoorbeeld airconditioning en elektrische en mechanische voorzieningen.

Als specialist in meettechniek leggen we je graag de voordelen uit, de diversiteit aan toepassingen en waar je op moet letten bij de installatie en meting met infrarood.

 

Nu al graag contact?

Wil je graag meer weten over infrarood temperatuur meten en wat het voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak alvast een afspraak!

 

Beursinfo

Standnummer: volgt zodra deze is bevestigd door de organisatie.

Bezoek de website van de M+R

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 3
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×