Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

De Nederlandse Metaaldagen

19 april 2023 t/m 21 april 2023

Op De Nederlandse Metaal Dagen staat Smart Manufacturing centraal. U treft op de beursvloer de nieuwste productietechnologie en slimme toeleveranciers aan die naast toeleveren, door jarenlange ervaring, met u mee kunnen denken en u kunnen adviseren of een deel van uw productie uit handen kunnen nemen. Naast de toeleveranciers vindt u op de beursvloer innovaties en slimme oplossingen om uw productie te optimaliseren. Of het nu gaat om de eerste stappen naar digitalisering of om een complete industrie 4.0 oplossing, voor elke stap vindt u een oplossing. Naast een beursvloer met ruim 150 exposanten zijn er verschillende theaters met een inspirerend en vooral informatief congres en seminar programma.

Wat

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Waar bij andere events meest de machines en producten centraal staan richten we on bij De Nederlandse Metaal Dagen op oplossingen. Oplossingen om slimmer te produceren.

Wanneer

19 april 2023 t/m 21 april 2023

Tijd

10:00 - 17:00

Waar

De Brabanthallen - Hal 7 en 4,
Diezekade 2, 5222AK in 's-Hertogenbosch

Voor wie

Professional uit de metaalindustrie

Door wie

United Industrial Fairs BV

Kosten

Gratis entree

The Next step to Smart Manufacturing

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Waar bij andere events meest de machines en producten centraal staan richten we on bij De Nederlandse Metaal Dagen op oplossingen. Oplossingen om slimmer te produceren.

Op De Nederlandse Metaal Dagen vindt naast een inspirerend inhoudelijk programma in meerdere theaters twee exposanten groepen.

  • Leveranciers van slimme productietechnologie
  • Toeleveranciers welke door slim te produceren de concurrentie aankunnen met lagelonenlanden en de hoogste kwaliteit kunnen leveren

Bezoeken aan De Nederlandse Metaal Dagen is geheel gratis voor professionals uit de maakindustrie. Bezoeken voor groepen studenten en scholieren kan alleen op aanvraag via info@unifs.nl

Responsive image

De Wereld is er in een paar jaar compleet anders uit komen te zien. De Pandemie maar zeker ook de blokkade van het Suezkanaal hebben ons laten realiseren hoe kwetsbaar lange toeleveringslijnen zijn. Het is duidelijk dat de vergaande globalisering deels moet worden teruggedraaid om de Europese en Nederlandse economieën te beschermen. Maar hiervoor zal de arbeidsproductiviteit in Nederlands fors omhoog moeten. Om te kunnen concurreren met de nu nog lagelonenlanden zal de maakindustrie moeten investeren in Smart Manufacturing, zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Responsive image

Smart Manufacturing (slimmer produceren) is niet hetzelfde als Industrie 4.0 of als Smart industry Smart Manufacturing is blijven kijken naar de processen in het bedrijf en proberen het elke keer een stukje slimmer te doen. Ten opzichte van een complete overgang naar 4.0 zijn er Smart Manufacturing oplossingen vaak al te bereiken met een hele kleine investering. De Nederlandse Metaal Dagen helpt u op weg als u nog moet starten met Smart Manufacturing en heeft ook voor bedrijven die al verder in het proces zijn nog volop te bieden. Het proces van slimmer produceren stopt immers nooit.

Smart Manufacturing

Smart Manufacturing vergt vaak een behoorlijke investering waardoor specialiseren in plaats van alles zelf blijven doen vaak een slimme keus is. Dit betekent vaak ook dat het verstandig is om een deel van de productie uit te besteden en/of elders in te kopen. Hierom vindt u op De Nederlandse Metaal Dagen ook gespecialiseerde toeleveranciers waar u een deel van uw productie aan kan uitbesteden. Daarom kunt u op De Nederlandse Metaal Dagen terecht voor zowel make als buy oplossingen.

Laat u verrassen en inspireren op een beursvloer vol met slimme oplossingen en innovatie op het gebied van digitalisering robotica procesoptimalisatie en productieverbeteringen. Ook in de theaters met vele interessante sprekers zullen voor iedereen werkzaam in de metaalindustrie relevante onderwerpen te vinden zijn.

Reserveer hier uw toegangsbewijs!

Bekijk alle events

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 3
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×