Contamination Control Congres 2021

03 november 2021

Een fysieke bijeenkomst met uitgebreid programma en een bedrijvenmarkt, gericht op contamination control georganiseerd door de VCCN.

Wat

Het programma zal bestaan uit lezingen, colleges en workshops. Onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met micro-elektronica, farmacie, food, ruimtevaart en gezondheidszorg

Wanneer

03 november 2021

Tijd

09:00 - 20:00

Waar

Congrescentrum SPANT!,
dr. Abraham Kuyperlaan 3, 1402 SB in Bussum

Voor wie

De wereld van contamination control

Door wie

VCCN

Kosten

Ja, zie website van de VCCN

Op 3 november 2021 organiseert VCCN het Contamination Control Congres 2021. 

Het programma zal bestaan uit lezingen, colleges en workshops. Onderwerpen die aan bod komen hebben te maken met micro-elektronica, farmacie, food, ruimtevaart en gezondheidszorg. En omdat contamination control in de afgelopen periode voor een steeds grotere groep mensen relevant is geworden, hebben ze in het lezingenprogramma ook onderwerpen opgenomen gericht op mensen die net beginnen in de wereld van contamination control.

Govert Schilling is gevraagd de dag af te sluiten met een spectaculaire lezing. Als bekend wetenschapsjournalist en -publicist op het gebied van sterrenkunde, weet Govert als geen ander zijn persoonlijke passie voor de kosmos over te dragen op een groot publiek. Daarbij biedt hij zijn gehoor een verrassende en relativerende kijk op de plaats van mens en aarde in ruimte en tijd.

Het programma wordt afgesloten met een netwerkborrel en -buffet (inclusief).

 

Pedak op het Contamination Control Congres

Tijdens het contamination control congres wij op woensdag 3 november onze eigen cleanroom displays en de nSense druksensor.

Het cleanroom display is een eigen ontwikkeling van Pedak meettechniek. Zie in één oogopslag of het klimaat in de werkomgeving goed of fout is. Alle sensoren met een analoge uitgang kunnen erop worden aangesloten. Het display kan ook middels een analoog signaal of Modbus worden aangestuurd middels het gebouwbeheer systeem. De mogelijkheden zijn erg divers. Geen ingewikkelde software nodig om het display te programmeren. Alles kan via het display zelf.

 

Specialist in meettechniek

Flow, temperatuur, luchtvocht, stofdeeltjes, (verschil)druk, allemaal parameters die de luchtkwaliteit in je clean room beïnvloeden. Pedak staat voor je klaar met vragen over meetwaarden, datalogging, en monitoring! Wij kijken graag met je mee welke meetwaarden belangrijk (kunnen) zijn voor de beste luchtkwaliteit in jouw cleanroom. Bezoek ons dus op woensdag 3 november!

 

Nu al graag contact?

Wil je graag meer weten over meettechniek, cleanroom displays of de nSense en wat het voor jou kan betekenen? Neem contact op en maak alvast een afspraak!

Beursinfo

Bezoek de website van de VCCN

Bekijk alle events

Stel gerust je vraag aan ons!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Hidden
Wij zoeken collega's 2
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×