Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Luxe displays voor in een super yacht!

Een display wat gebruikt kan worden om een HVAC systeem te kunnen aansturen. Het display komt te hangen in een luxe omgeving (super yacht) daarom moest het een strak display zijn en geen standaard oplossing. 2. Probleemomschrijving en pijnpunten klant Enkele vragen die beantwoord kunnen worden: • Wat heeft de klant al geprobeerd om het probleem op te lossen? • Welke kosten / verlies is er zolang het probleem niet is opgelost? Veel displays moeten vanaf scratch geprogrammeerd worden. Dat betekent dat een engineer enkele maanden bezig is om alles visueel te bouwen etc. Het moest een gemakkelijk te programmeren display zijn.

Belangrijkste voordelen

Analyse en aanpak vanuit Pedak

Pedak heeft al geruime tijd een samenwerking met Display visions zij maken hoogwaardige displays. Doordat Pedak jaarlijks naar de distributeurs meetings gaat zijn we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Toen wij deze aanvraag kregen konden wij gelijk aangeven dat wij een oplossing hadden. Namelijk het uniTFT display van Display Visions. Dit is een hoogwaardig display welke gemakkelijk te programmeren is middels de eigen ontwikkelde programmeer tool! Programmeren van een display was nog nooit zo gemakkelijk. Je kunt het displays compleet visueel programmeren middels drag en drop functies. Zo kun je live zien wat we aan het maken bent. Zie voorbeeld filmpje:

Het display heeft een strak design, hoog contrast en brede kijkhoek. Dit maakte het display geschikt voor deze applicatie.

Aangeboden oplossing en concrete voordelen

uniTFT serie is aangeboden. Deze serie is leverbaar in verschillende groottes, van 2 tot 10 inch.  Middels de gratis programmeer software is het maken van de aansturing voor het HVAC systeem kinderspel. Zo kun je ook een geheel eigen uniek besturingssysteem maken. Tevens heeft het display allerlei geïntegreerde uitgangen zoals RS232 of I2c Hoef

Kostenbesparing door snelle programmeren, en je kunt zelfs het programmeren uitbesteden aan de leverancier. Zo wordt er een gebruiksklaar display aangeleverd.

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

  • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×