Vacature: Accountmanager Voedingsmiddelenindustrie

Word jij onze nieuwe Accountmanager Voedingsmiddelenindustrie? Solliciteer dan nu!

 

Het bedrijf

Wij zijn Pedak meettechniek: al bijna 50 jaar specialist in meettechniek. Bij ons werken verschillende mensen en dat is maar goed ook. Juist door die verscheidenheid zijn wij in staat onze klanten goed te helpen. Een goede meter leveren is één, maar echt gelukkig worden we van het juiste advies voor die prangende vraag én een fijne samenwerking met onze klanten… ook na een verkoop.

 

Onze organisatie heeft de afgelopen jaren een flinke professionalisering doorgemaakt. We zijn echter nog volop in ontwikkeling en dat blijven we ook graag… want: Stilstand is achteruitgang!

 

Ter uitbreiding van ons ambitieuze verkoopteam zoeken we daarom een

Accountmanager Voedingsmiddelenindustrie

Interesse in techniek – Voedingsmiddelenindustrie – Zowel binnen als buiten de deur

 

Als directe collega van onze enthousiaste verkoopcollega’s Maaike, Siem, Jeroen, Frans en Ruud ben je een belangrijke kracht in ons verkoopteam. Jullie zijn verantwoordelijk voor een groep klanten in diverse branches. Jouw werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden binnen de voedingsmiddelenindustrie. Je stelt zelf een salesplan op met een ambitieuze (maar haalbare) doelstelling. Je krijgt samen met je collega’s de vrijheid om te ondernemen en jullie houden elkaar scherp op het gestelde doel. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid in de plannen, viert samen met je collega’s de succesmomenten en leert graag van “fouten”.

Een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid is het onderhouden en uitbouwen van bestaande klantrelaties, vanuit kantoor en op locatie bij de klant. Je helpt klanten met “meetvragen”, geeft hen advies over aanschaf en onderhoud en je ondersteunt hen ook na de aankoop. In elk geval ga je samen met de klant op zoek naar de perfecte oplossing. Zelf zoek je de (voor jou en voor Pedak) ideale balans tussen werken op kantoor en op bezoek gaan bij de klant.

Het ontwikkelen en uitzetten van (marketing)strategieën voor het vinden van nieuwe klanten behoort bij je takenpakket, je werkt hierin vaak nauw samen met Dick, jouw marketing-collega. Je houdt zelf je (contact)administratie bij en zet acties intern en extern uit.

 

Wij vragen

 • Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau en gevoel voor techniek. Het is fijn als je ervaring hebt in de voedingsmiddelenindustrie, maar het kan ook zonder.
 • Je hebt ervaring in- en passie voor verkoop en je weet als geen ander hoe belangrijk het is om ook ná de verkoop goed contact met de klant te houden.
 • Je zet nét die extra stap om op te vallen bij klanten en je blinkt uit in ECHT contact met mensen.
 • Een dag bij Pedak is nooit hetzelfde; je kunt snel schakelen, zonder daarbij jouw doel uit het oog te verliezen.
 • Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt.
 • Je gaat zelfstandig en zorgvuldig te werk en legt je activiteiten secuur vast in ons CRM- / ERP-systeem.
 • Je spreekt en schrijft netjes Nederlands en Engels. Als je ook nog een woordje Frans spreekt, dan heb je een streepje voor.
 • Je hebt een flexibele instelling waarbij je je handen uit de mouwen steekt als je ziet dat collega’s hulp nodig hebben, maar ook nee durft te zeggen wanneer het een keer niet uitkomt.

Wij bieden

 • Een fulltime baan bij een stabiel en groeiend bedrijf met ambities.
 • Vrijheid om samen met je collega’s te ondernemen en te bouwen aan je eigen afdeling.
 • Een plek waar we open staan voor jouw ideeën en waar we samen goed en snel resultaten kunnen neerzetten.
 • Een team van 22 enthousiaste ondernemende collega’s en een informele en hechte werksfeer.
 • Een plek waar we ook willen meedenken in jouw persoonlijke groeiambities.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld flexibele werktijden en een bonusregeling.
 • Gezellige activiteiten, nog gezelligere (vrijdagmiddag) borrels en leuke bedrijfsuitjes.
 • En natuurlijk een mooi salaris.

 

Meer informatie
Spreekt deze vacature je aan dan ontvangen we graag je sollicitatie middels e-mailadres info@baan-zeker.nl.

Hebben wij je interesse gewekt en wil je meer weten over deze functie en de bijbehorende procedure dan kun je contact opnemen met Cindy Vilters, telefoonnummer 0475-856600 of mobiel 06-46977484.

Contactgegevens
BaanZeker

Contactpersoon: Cindy Vilters
Postbus 233 6040 AE Roermond
T. 0475-856600 M. 06-46977484
E. info@baan-zeker.nl I. www.baan-zeker.nl

 

Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek!

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen, dan neemt ons salesteam contact met je op.

 • Hidden
Wij zoeken een collega! 1
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×